مصرف زیاد این غذا‌ها باعث آلزایمر می‌شود-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

مصرف زیاد این غذا‌ها باعث آلزایمر می‌شود

مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی در ابتلا به بیماری آلزایمر نقش پررنگی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 08
کد خبر: ۲۵۶۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی از مواد غذایی مشکوک به افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر عبارتند از:

۱. گوشت قرمز

محققان توصیه می‌کنند مصرف گوشت قرمز را، به دلیل دارا بودن آهن، به یک یا دو بار در هفته محدود کنید. آهن تمایل به تجمع در ماده خاکستری مغز دارد، جایی که اختلال شناختی در ابتدا در آن ایجاد می‌شود.

۲. کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده

سالمندانی که غذا‌های غنی از کربوهیدرات می‌خورند، چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به آلزایمر هستند. نان، ماکارونی و مشتقات آنها باعث افزایش قابل توجه گلوکز و انسولین می‌شود. افزایش شدید و سریع قند خون باعث می‌شود که لوزالمعده انسولین بیشتری ترشح کند و به عروق خونی شکننده مغز آسیب برساند.

۳. غذا‌های حاوی کلسترول بالا

مطالعات نشان می‌دهد که کلسترول بالا در ایجاد آلزایمر مؤثر است. دانشمندان دریافته‌اند افرادی که در دوران میانسالی به طور مزمن کلسترول خون بالا داشتند، سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر در سال‌های پیری بودند.

۴. گلوتن

در برخی افراد، سیستم گوارشی گلوتن را به عنوان یک ماده مضر یا یک تهدید شناسایی می‌کند. به این ترتیب، التهاب رخ می‌دهد و در سراسر بدن، از جمله مغز گسترش می‌یابد. گمان‌ها بر این است که واکنش نامطلوب به گلوتن منجر به آسیب دیدن نورون می‌شود. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر